Nem tudtuk megállítani a listavezetőt

Nem tudtuk megállítani a listavezetőt

A férfi futsal másodosztály nyugati csoportjában a tabella élén álló fővárosi BME együttesével találkozott csapatunk. 

BME-BT FC- Göcsej SK 6-2 (2-1)
Budapest, Gabányi Sportcsarnok, Jv: Baghy Csaba (Pápai Z., Moldván I.)

Göcsej SK: Cseresnyés, Szabó, Pergel, Darabos, Koronczai, csere: Salamon, Németh, edző: Tánczos Tibor 

Gólszerzők: Csernai (2), Fazekas (2), Dudás (2), ill: Pergel (2)

Az első tíz percben mindkét csapat nagy hőfokon játszott és mindkét kapusnak adtak bőven feladatot. A 11. percben egy védelmi hibát kihasználva a rutinos Csernai szerzett vezetést a hazaiaknak, majd egy perccel később egy vitatható találattal növelte előnyét a BME. A játékvezető szabálytalanság miatt sípolt és a fiúk meg is álltak, közben felülbírálta saját magát és továbbengedte Fazekast, aki a hálóba lőtt. Pergel a 15. percben szépített, de a második gól egy kicsit összezavarta a csapatot. A félidőben maradt a minimális hazai előny (2-1).

A második játékrészben kijött a csapatok közötti tudásbeli különbség, ami a futsalozást illeti. A hazaiaknál, ha Csernai fenn volt a parketten, akkor a BME megállíthatatlan volt. A 31. perecre Fazekas és Dudás góljaival 5-1-re elhúzott a BME, el is döntve a mérkőzést. A 33. percben Pergel még szépített, de a fiúk erejéből ennyire futotta a fővárosiak ellen. A végén még Csernai egy újabb góllal feltette játékára a koronát és így alakult ki a 6-2-es végeredmény. 

Major Krisztián: - Az első félidőben, partiban voltunk a hazaiakkal, de a második gól mély nyomot hagyott a csapatban, ami kihatással volt a koncentrációnkra. Továbbra is az építkezés szakaszában vagyunk, de már látszik, kikre építhetünk a jövőben, aki egyre jobban ráéreznek erre a sportra.

A Göcsej SK a kilencedik fordulóba a jelenlegi második Airnergy Fc-t fogadja november 6-án. 

2017. november 1.Göcsej SK

Címkék:
Következő mérkőzés   

Férfi Futsal NBII.     

  

10.16.
19:30

        Göcsej SK - ELTE-BEAC 

HÍRLEVÉL
Szeretne értesülni legfrissebb híreinkről, eseményeinkről?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
KÖZÖSSÉG
SHOP TERMÉKEK