Hazai pályán is idegenben voltunk

Hazai pályán is idegenben voltunk

A női futsal első osztályban már a hatodik fordulót rendezték, de a csapatunk csak most játszott először hazai pályán. 

Göcsej SK – Agenta Girls Szekszárd FC 1-4 (1-2)
Női Futsal NB I, Zalaegerszeg, 50 néző
Jv: Vincze Gábor (Egyed, Mózsa)

Göcsej SK: Kiss, Megyeri, Orbán, Marsai, Szegedi, csere: Nagy, Czeglédi, edző: Tánczos Tibor

Szekszárd: Hargas, Ganzer, Fábián, Buchmüller, Horváth, csere: Megyes, Beke, edző: Micskó Márk

Gólszerzők: Megyeri, ill. Bekő, Buchmüller, Ganzer (2)

A találkozó elején a vendégek voltak aktívabbak, az első helyzet mégis előttünk adódott, de Marsai lövését könnyen hárította Hargas. A 3. percben egy pontos támadás végén Fábián találta el a kapufát. A 6. percben egy labdaszerzésből indult a vendég kontra és a pontos átadást kapó Beke nem hibázott és vezetést szerzett a Szekszárdnak (0-1). Próbáltuk felpörgetni a játékot és egyre többször kerültünk helyzetbe. A félidő felénél pontrúgáshoz jutottunk a vendég térfélről. A labda mögé Marsai állt és lövés helyett Megyerihez passzolt, aki egy csel után ballal kapura lőtt és Hargas kapus lábáról a bal sarokba csorgott a labda (1-1). A félidő további részében rengeteg helyezkedési hibát és pontatlan átadást láthattunk mindkét oldalon, de a helyzetek terén mi jártunk előrébb. A gólt mégis a vendégek szerezték a 20. percben, amikor Buchmüller kapott remek indítást a bal szélen és Kiss mellet a rövidbe lőtte a játékszert (1-2).

A szünet után nagyobb sebességre kapcsoltak a vendégek és nehezen tudtuk kijönni a kapunk elől. A Szekszárd szervezetten játszott és rengeteg helyzetet dolgozott ki. Csapatunk szinte csak védekezett, ha mégis kiszabadultunk a szorításból egy-egy átlövéssel veszélyeztetet Megyeri, vagy Marsai. Ahogy telt az idő, úgy fáradtak a lányok és a 32. percben Ganzer szerzett újabb vendégtalálatot. Egy perc sem telt és egy buta szabálytalanság után a kapunk elől végezhetett el pontrúgást a vendégcsapat. A mérkőzés legjobbja Ganzer nem sokat vacakolt és a léc alá bombázta a játékszert (1-4). A hátralévő időben visszavett a lendületből a Szekszárd, amit próbáltunk kihasználni, de erőnkből csak egy-két helyzetre tellett. A Szekszárd megérdemelten vitte el a három pontot a Göcsej otthonából, akik továbbra is nehéz helyzetben vannak, mivel öt forduló alatt egy pontot sem gyűjtöttek. 

Tánczos Tibor:- Ma is megvoltak a lehetőségeink, de nem sikerült élnünk velük. Aki ma itt voltak mindet kiadtak magukból, ami ennyire volt elég. Sokan sérülten vállalták a játékot, többen a mérkőzés napján mondták le a szereplést. Kijelenthetjük, hogy hazai pályán is idegenben voltunk. 

2017. október 24. Göcsej SK


 

Címkék:
Következő mérkőzés   

Férfi Futsal NBII.     

  

10.16.
19:30

        Göcsej SK - ELTE-BEAC 

HÍRLEVÉL
Szeretne értesülni legfrissebb híreinkről, eseményeinkről?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
KÖZÖSSÉG
SHOP TERMÉKEK