A legjobb nyolc között a kupában

A legjobb nyolc között a kupában

A női futsal Magyar Kupa második körében az NB II-es Biatorbágy ellen lépett pályára a csapatunk. 

Viadukt SE Biatorbágy - Göcsej SK 3-9 (2-3)
Törökbálint. Magyar Kupa női futsal mérkőzés
Jv: Liebhardt András, (Puskely, Zsarnóczy)

Göcsej SK: Kiss E., Megyeri B., Orbán Sz., Lehota Sz., Marsai N., Cserék: Fábián R., Czeglédi P., Horváth L. edző: Tánczos Tibor

Gólszerzők: Suhajda (2), Bozsik, ill. Megyeri (3), Marsai N. (3), Orbán Sz. (3)

A mérkőzés elejétől mi irányítottunk. A 8. percben Megyeri, majd egy perccel később Marsai is betalált. A 15. percben újra Marsai villant, ami háromgólos előnyt jelentett számunkra (0-3). A hátralévő percekben könnyelművé vált a játékunk és a félidő végén két perc alatt Suhajda két találatával zárkózott a Biatorbágy (2-3). 

A második félidőben újra a harcosabb arcukat mutatták a lányok és öt perc alatt öt gólt szerezve gyorsan lerendezték a továbbjutást. A hajrában még szépítettek a hazaiak, de a csapat ügyeletes gólvágója Marsai Nikoletta egy újabb góllal zárta a találkozót (3-9). Csapatunk némi hullámvölggyel, de magabiztosan jutott a legjobb nyolc közé a Magyar Kupában. 

Tánczos Tibor: Az első félidőben gyorsan háromgólos vezetést szereztünk, aztán megnyugodtunk, belealudtunk a meccsbe. Még gyorsabban felébredtünk, amikor már csak egy maradt az előnyből és beszorított minket az ellenfél. Itt egyáltalán nem látszott, hogy osztálykülönbség van a két csapat között. Jókor jött a szünet, sikerült fejben helyrerázódni, és simává tenni a második félidőt. Rúgtunk szép, végigjátszott támadásból gólt, rúgtunk begyakorolt pontrúgásból és rúgtunk nagyon szerencsés gólt is. A lényeg a továbbjutás, legjobb nyolc között vagyunk. Itt már gyenge csapat nem lesz! Ha kérhetem Fortunát, a HTE, Tolna, Astra hármast tartogassa nekünk. Köszönöm a lányoknak a profi hozzáállást, a sok hátráltató tényező ellenére.

Tánczos Tibor elmondta továbbá, hogy a folytatásban a Final Fourba való jutás a cél, ahova páros mérkőzéseken vezet az út. 

2017. november 6. Göcsej SK
 

Címkék:
Következő mérkőzés   

Férfi Futsal NBII.     

  

10.16.
19:30

        Göcsej SK - ELTE-BEAC 

HÍRLEVÉL
Szeretne értesülni legfrissebb híreinkről, eseményeinkről?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
KÖZÖSSÉG
SHOP TERMÉKEK